Facebook

Over ons

Promotie Advies is een reclamebureau en uitgeverij dat zich primair bezig houdt met het promoten van bedrijven en diensten. 


Hiertoe wordt gebruik gemaakt van de in eigen beheer geproduceerde en gepubliceerde Regiokrant055. Dit vrolijke nieuwsblad brengt hoofdzakelijk positieve berichten en doet melding van lokale evenementen. De Regiokrant055 verschijnt elke drie weken in een groot gebied om Apeldoorn.


Andere promotionele activiteiten zijn het ontwerpen en uitwerken van logo's, inclusief toepassingen en kleurgebruik, conform kleurenkaart. Het vormgeven van alle voorkomende drukwerk als visitekaartjes, flyers, folders, magazine, menu's, placemats tot aan posters, spandoeken, vlaggen en zwenkborden. Voor elk type drukwerk hebben we afspraken met gespecialiseerde drukkerijen om de hoogste kwaliteit te behalen.


Advertentie-campagnes zijn niet alleen beperkt tot de Regiokrant055, deze zijn door ons mediabedrijf ook inzetbaar op zowel lokale kranten in de regio of ver daarbuiten. De campagne opzet en het uitwerken behoort tot een van de vele disciplines van het bureau.


Promotie Advies heeft alle technieken in huis zoals schrijven van de benodigde 'content' voor print en web, bedenken van slogans en treffende koppen voor de publiciteit. Fotografie en filmproducties van packshots, interieur- en showroom fotografie en het verzorgen van video's voor uw eigen website en youtube. 


Promotie Advies hanteert een directe communicatie-strategie! Geen ingewikkelde concepten, waarbij je eigenlijk niet direct snapt waar het over gaat of zodanig dat de boodschap niet blijft hangen! 

Om extra opvallende attentie aan de advertentie te geven plaatsen wij bijvoorbeeld het logo gedeeltelijk buiten het kader, maar wel binnen de advertentie-grootte natuurlijk. Hierdoor ontstaat wel extra 'wit' boven de advertentie en we weten dat ons oog primair naar 'licht' wordt getrokken. Dus verhoogde attentie.

Zo geven wij er ook de voorkeur aan om een aanbieding in Euro's te adverteren in plaats van een kortings-percentage. De consument moet dan rekenen en we weten dat dat tegenwoordig niet het sterkste punt meer is. Zo is € 15,- voordeel veel duidelijker dan 15% korting op een bedrag! We snappen natuurijk ook dat niet alle kortingen op een vast bedrag kunnen worden uitgevoerd!Voor duidelijke communicatie belt u direct: 06-22 99 38 14.

Deze website maakt gebruik van cookies. Zie onze Privacybeleid voor meer informatie.

OK