Facebook

placeholder onder menu scroll balk

Missing Link

Er moet nog een link worden aangemaakt

Vorm & Print


Toepassingen van uw folders en flyers o.a.: 

- Op de balie van uw winkel of in de showroom

- verspreiding in de wijk, op het winkelcentrum, op de beurs, etc.

REGIOKRANT 055

De Regiokrant055 "het vrolijke nieuwsblad" is in feite een 'goed nieuws' huis-aan-huis krant, want er wordt niet gepubliceerd over politieke issues, politie narigheden en andere ellendige berichten. Daar zijn de landelijke dagbladen en andere regionale kranten voor.


In alle 13 kranten per jaar worden thema's opgevoerd afhankelijk van de maanden en seizoenen. Wat vroeger "Specials" waren zijn dat nu allemaal vaste rubrieken geworden, waarbinnen de betreffende winkels, bedrijven en horeca worden ondergebracht. De volgorde van de rubricering is ook altijd hetzelfde, met soms daarop een uitzondering!


De rubrieken, buiten de algemene Regiokrant055, zijn Beauty&Fashion, Lekker&Uit, Auto&Motor, Wonen&Lifestyle. En natuurlijk de Tuin&Buitenleven 4x per jaar, 2x in de lente en 2x in de herfst. De 2 rubrieken Sport&Fitness en Fair&Events komen incidenteel voor.


Kortom: bedrijven en winkels die zich wensen te profileren in het verspreidings-gebied in en om Apeldoorn kunnen zich presenteren in de maandelijkse uitgave.


In 2018 wordt de Apeldoornse Regiokrant verspreid in de oplage van 77.585 ex. huis-aan-huis bezorgd in Apeldoorn, Ugchelen, Hoenderloo, Beemte- Broekland, Wenum-Wiesel, Beekbergen, Lieren, Loenen, Klarenbeek, Zuuk, Terwolde, De Vecht, Nijbroek, Epe, Emst, Oene, Vaassen en Hoog Soeren.

Deze website maakt gebruik van cookies. Zie onze Privacybeleid voor meer informatie.

OK