Fotografie van:

<

>

2

3

actie!

1

Budget & 

Pre-Production

Script &

Directing

Video

Editing

Web &

Marketing

Production &

Set Management

Registration

Audio & Video

Extra Post

Voice Over etc.

Uw bedrijfsfilm zonder zorgen

Voor u is de video die u wilt laten produceren een gereedschap om te communiceren met uw doelgroep of publiek. Bijvoorbeeld bekendheid geven aan een nieuw product via Youtube of een bedrijfsfilm voor uw klanten, een workshop, een muziekvideo, een evenement registratie, een TV-spot, een documentaire of zelfs een feature film.


Hoe produceren we voor u?

Wij kunnen voor u bijvoorbeeld budgetteren en de hele 

pre-productie doen (planning, locatie, cast, etc.). De productie zelf hoeft ook geen problemen op te leveren, want we kunnen kiezen uit een “Reporter full-HD set” (één enkele camera) of een “Broadcast full-HD set” (5 full-HD Sony® BBC-News Camera’s, Rigs, Licht, Geluid, Regisseur & Productieteam. Voor grotere producties kiezen we voor een Full Pro Productieteam (met 4K RED®-camera’s of BlackMagic®) èn een bijbehorend budget.

Wat levert het u op?

Behalve personeel op de set zoals de regisseur, producer, cameramensen, cast, licht en geluidstechnici en assistenten (afhankelijk van de grootte van uw productie en budget) is het ook van groot belang dat er vooraf nagedacht wordt over het concept van de videoproductie, de boodschap, story telling, de marketing en de opbrengst die deze productie u gaat opleveren. 

We kunnen u daarbij helpen, dat is wat we doen…

© 2021 Promotie Advies.

Powered by: H&F Parts.

 Vormgeving, tekst, fotografie, beeldbewerking, webdesign en animaties.

Voor de gedrukte versie even contact opnemen met Rob Siewe